Detta är en text som handlar Vi fick hjälp med renoveringen

Jag har alltid vart den personen som älskar att dekorera om hemma. Jag byter ofta sovrum men min syster för att jag alltid kommer på något bättre sätt att möblera i de andra rummen och det kan ha hänt att jag har målat väggar och möbler ett ex antal gånger. Nu har min mamma blivit sugen på att fixa till här hemma ordentligt och därför har hon och jag letat aktivt efter någon som erbjuder sig att hjälpa till med renovering i Karlstad och vi hittade, efter många om och men Snickar´n i Värmland AB vann överlägset över de andra alternativ som fanns. I och med att jag och mamma inte kan göra allt själva så kände vi att vi ville ha hjälp men ändå kunna få göra lite saker själva.

Vår plan var att bygga ut mitt och min systers rum eftersom att de är väldigt små och vi får nästan bara plats med våra sängar och en byrå så mamma kände att vi skulle bygga ut och fick vi fick då hjälp av Snickar’n i Värmland AB som hjälpte oss med vår renovering i Karlstad. Resultatet blev jättebra med utbyggnaden även fast den inte var så stor men nu får både jag och min syster plats med både säng, byrå och sminkbord och vi har ändå mycket plats över.

Så bor ni i Värmland och vill ha hjälp med renovering i Karlstad så tycker jag att ni borde ha Snickar’n i Värmland på hjärnan. De är riktigt duktiga på sin sak och det gick snabbt och smidigt även fast arbetet utfördes noga. Nu ska jag åka och köpa lite inredningsgrejer så att rummet kan bli mysigt igen. Ni får ha det så bra så hörs vi.