Detta är en text som handlar Mitt nya fina badrum

Välkommen, välkommen ska du vara hit till min blogg igen. Idag ska jag berätta om när jag fick hjälp av en byggfirma i Borstahusen som heter Tommy Glansk Anläggning. Jag har haft planer på att fixa till mitt badrum och jag tog tag i det nu och äntligen har jag ett nytt fint badrum.

Jag har haft det lite svårt ekonomiskt nu den senaste tiden och jag har alltid velat fixa till mitt badrum men det har inte gått på grund av pengabrist. Men jag hade tur nu när jag spelade på lotto och vann en del pengar och bestämde då att jag skulle leta upp en byggfirma här i Borstahusen så att jag äntligen kunde få mitt drömbadrum. Det är en ganska stor yta att fylla men just nu har jag bara en dusch, ett litet handfat och en toalett och kaklet ser inte fräscht ut alls så jag ville fylla upp ytan och även byta kakel och golv. Sagt och gjort hjälpte de mig med detta och nu är kaklet grått och golvet vill och bara det gjorde badrummet mycket fräschare men sedan satte de in två handfat och en stor fin dusch och även en ny toalett så nu känns det nästan som att komma in på ett femstjärnigt hotellbadrum. Den enorma spegeln de satte upp över handfaten var gjorde också mycket till badrummet och jag är jättenöjd över detta arbete som denna byggfirma från Borstahusen gjorde och jag kan inte vara mer tacksam. Tommy Glansk Anläggning är en firma som jag vill rekommendera till er som behöver hjälp saker inom bygg med allt från bygga altan till att renovera rum och ni kommer inte bli missnöjda med deras arbete, det kan jag lova er. Det kommer bilder i kommentarsfältet på badrummet och så får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg.