Detta är en text som handlar Takomläggning på sommarstugan i Halmstad

Hej hopp kaffekopp!

Snart är det dags för takomläggning på vår sommarstuga i Halmstad. Tur att vi inte behöver bo där medan de lägger om taket utan att vi har vårt vanliga boende. Vi köpte ju en sommarstuga för ett par år sedan och i år behöver vi lägga om taket så det ska bli skönt att få det gjort. Man får ju verkligen ta ett projekt i taget och förra året fokuserade vi på trädgården för att det var det som krävde minst ekonomisk insats. Och sedan har vi sparat det vi kunnat under en period för att nu kunna ta hjälp av en firma för takomläggning.

Vi ser verkligen fram emot att spendera sommaren i Halmstad och hoppas nu det blir mycket sol och bad. Även om det är ett litet tag kvar till semestern så går samtidigt tiden så himla fort just nu känns det som, så vi kommer ju snart att vara där. Dessutom har vi nu på jobbet börjat planera för våra semestrar och det gör ju att man både längtar mer men samtidigt också får det lite mer inom räckhåll. Bara att ha ett datum för när man kan se fram emot det gör ju att man liksom har ett mål och kan sätta upp delmål.

Egentligen så trivs jag väldigt bra både med jobbet och vardagen så det är inte så att jag lever för mina helger och semestern, om man gör det så bör man kanske se över vad man kan förändra och göra annorlunda. Ett tips kanske kan vara att avsätta mer tid för roliga och mysiga saker även under veckorna men vissa människor kanske hade mått allra bäst av att försöka byta jobb. Vi spenderar ändå så mycket av vår vakna tid på dygnet, så om vi inte trivs så tar det så mycket värdefull energi. Apropå jobb så ska jag återgå till mitt nu, men jag ser fram emot att visa bilder på vårt nya tak och kanske till och med att det blir en liten takfest! Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen!