Detta är en text som handlar Plattsättning i badrummet av firma i Tyresö

Hejsan på er

Den här veckan har vi en firma från Tyresö hemma som hjälper oss med plattsättning i badrummet, äntligen ska vi få iordning där. Badrummet har liksom fungerat, det har inte varit brådskande att renovera mer än att vi möjligtvis inte tyckte det var fint. Det har varit plastmatta i hela badrummet och det hade väl kunnat vara okej om det var någon fin, men gulbeige och tråkig. Nu får vi hjälp med plattsättning av ljust och fint kakel istället. Det kommer göra att det blir ljusare, fräschare och samtidigt lätt att hålla rent. Badrummet får sig helt enkelt ett ansiktslyft och det känns så bra.

Toalettstolen och handfatet kommer vi ha kvar men installera en ny duschvägg och även skaffa ett nytt handfatsskåp. Hyllan vi hade kommer vi också ha kvar för den köpte vi så att det skulle passa storleksmässigt till det badrummet. Jag kan tänka mig att köpa nya handdukar nu så att det känns lite nytt och lyxigt, för just nu har alla våra handdukar en salig blandning av färger. Det vore fint med mer enhetligt, så kan man ha de andra till när man åker till stranden eller barnen kan ha med sig till gympan.

?När vi skulle leta rätt på en firma i Tyresö som sysslade med plattsättning så fick vi tips av en vän som just haft deras hjälpt till att renovera sin tvättstuga och de hade blivit jättenöjda. Så vi valde att också kontakta dem. Vi tömde badrummet igår kväll så att de skulle kunna börja där idag, så det blir spännande att komma hem idag och se hur det ser ut. Det lär väl vara utrivet och se ut som kaos, men sen kommer det bli fint och bra. Hoppas ni har en fin dag och en bra start på veckan!