Detta är en text som handlar Måla mitt sommarprojekt

God morgon alla läsare.

Idag tänkte jag berätta lite om målerifirma som ska måla på mitt sommarprojekt som börja ta sitt slut och det ända som fattas är lite färg på väggarna och på utsidan av mitt sommarprojekt.  

Innan vi kommer dit vill jag bara hälsa alla studenter och blivande studenter ett stort grattis och hoppas ni får det bra i livet. Ni ska ut och plocka vuxenpoäng och med det kommer ansvar. Ansvar som ni aldrig har haft tidigare.

Nu tillbaka till måleri på huset, eftersom det mesta på insidan av huset är klart så kan målningen börja och jag känner att jag inte hinner med detta eftersom jag skall utomlands så jag har anlitat en målerifirma som skall göra det åt mig. När det ändå ska målas så passade jag att måla utsidan också så huset får en fräschare look till sommaren. Visste ni att måleri är faktiskt ett yrke som kräver yrkesbevis dvs man behöver en utbildning inom måleri och detta kan man få i gymnasiet eller på Komvux för sedan bli en lärling i några år för att få ett yrkesbevis.

Jag kommer åka bort nästa vecka och skall vara borta i 4 veckor så när jag kommer tillbaka till Sverige så skall det vara klart och med lite nya färger så kommer huset få ett nytt liv vilket jag ser enormt framemot.

Den målerifirma om jag har anlitat har jag fått gott ord om från en vän så jag har mycket tillit på dem skall utföra ett bra jobb. Jag hoppas även i framtiden att dem kan måla om mitt sommarhus framåt i tiden.

Nu sätter jag punkt för detta inlägg och önskar er alla en bra helg.