Detta är en text som handlar Kontakta byggfirma för renovering

Hallå där bloggen! Jag kommer idag att dela med mig av mina planer som jag har för mitt hus och berätta lite om den tänkta renoveringen som ska starta i början på hösten. Min villa ligger i utkanten av Karlskrona och här trivs jag som fisken i vattnet, det finns absolut inga planer på att flytta härifrån. Däremot så behöver jag anlita en byggfirma som kommer hit för att renoverar upp hela kåken, det här skulle egentligen behövts göras för några år sedan men jag har inte riktigt haft pengarna till det för ens nu. Det är en ganska så omfattande renovering jag ska göra och vilket innebär att det kommer kosta en del, visst hade jag kunnat renovera tidigare men då hade det inte blivit så som jag vill utan då hade det fått vara utifrån min budget. Min plan är att göra en total invändig renovering när jag ska slå ut väggar för att få en öppen planlösning och sen är målet att få en fin köksö. Jag är tycker inte riktigt om att ha köket så som det är nu utan jag vill att köket och mitt vardagsrum ska vara ett. Dessutom så ska även sovrummen göras om där vi ska blåsa ut alla gamla garderober och sedan sätta in nya mer praktiska garderober. Badrummet behöver också en totalrenovering där allt från kakel till handfat behöver förnyas. Slutligen så är även ambitionen att få en ny uteplats där det finns plats för en jacuzzi, sen är jag helt nöjd. Det är som ni märker en hel del som jag vill göra och det kommer nog krävas en byggfirma här i några veckor för att få det gjort, men det har jag räknat med och jag har ordnat så att jag kan bo hos en kompis under tiden. Jag ska ringa en byggfirma direkt efter jobbet för att se om de kan komma hit i början av hösten.