Detta är en text som handlar Drömmen om att få bygga ett hus

Min stora dröm ända sedan jag var liten är att bygga ett hus från grunden och jag ville verkligen bygga hus i Uppsala av alla ställen. Nu när jag har blivit äldre och sparat tillräckligt med pengar så har jag möjligheten till att bygga mitt efterlängtade hus, och det är det som denna blogg kommer handla om. ’’Min resa att bygga hus i Uppsala, från bar mark till ett hus’’.

Jag visste redan som liten och jag vet nu att jag inte har den kunskap som krävs för att bygga ett hus alldeles själv så jag har i några månader nu sökt på nätet om företag som jobbar med att bygga hus i Uppsala och då hittade jag Bohlins Bygg & Montage. De ska hjälpa mig med att bygga mitt hus och det känns skönt att de redan har exempel på ritningar på hus så att man slipper tänka ut ett hus från grunden. De sa också till mig att man kunde utgå från deras exempel och lägga till eller ta bort grejer på huset men att man även kunde göra en ritning från grunden om man ville det, som inte jag kände behov av.

Vi hade ett möte och vi bestämde oss för ett hus och nu kommer de hjälpa mig med att bygga ett hus i Uppsala som jag alltid har velat. Så om ni känner för att bygga hus i Uppsala så borde ni vända er till Bohlins Bygg & Montage då de verkar väldigt seriösa med sitt arbete och tar hand om deras kunder så bra.

Jag kan inte vara mer taggad för hur huset kommer se ut i slutändan och den redan ska ni nu få följa med mig på. Det var allt för idag och jag hoppas att ni vill följa min blogg om husbygge. Tack så mycket på förhand!