Detta är en text som handlar Byggföretag ska bygga vår veranda

God morgon på er

Vi håller just nu på att planera för en ny veranda och kikar därför efter byggföretag i Västerås som kan hjälpa oss. Just nu har vi bara en trappa upp till dörren, men vi vill ha en liten mysig veranda också med tak över så det blir en ganska stor förändring. Vi har fått tips på några olika byggföretag här omkring så vi ska kontakta dem och be om offerter så vi kan jämföra vilket som blir bäst. Jag har kollat på så mycket olika bilder för inspiration hur jag vill ha det och det här är ett projekt jag har drömt om ganska länge att göra. Så nu bestämde vi oss för att inte dra ut på det mer utan faktiskt göra det och det känns så spännande.

Det kommer inte bli någon utomlandssemester i år så då satsar vi p att lägga en del på huset istället. Dock tänker vi att vi ska boka det här projektet till efter semesterveckorna så att vi ändå har lugn och ro där hemma medan vi är lediga och hemma mycket. Då är det bättre att det byggs och hamras när vi är på jobbet om dagarna. Sen är det nog inte så lätt att få tag på ett byggföretag som hinner ta sig an det här ändå innan de går på sina semestrar.

Förutom att bygga en veranda så ska jag fixa en del i trädgården tänkte jag och fixa med lite projekt som jag tänkt på länge. Det blir mycket tid till att bara vara och ta dagarna som de kommer. Självklart ska vi även hitta på lite saker och träffa familj och vänner, men inte så mycket måsten och borden de här semesterveckorna. På fredag går jag på min efterlängtade ledighet, så några dagar till med jobb först. Ha en fin dag och en fin vecka!